Kristýna

Šuplíky a kouzelné paní

V podcastu s biohackerkou Veronikou Allister bylo řečeno, že až když je vám teprve doopravdy dobře ~ zdravě, uvědomíte si, jak hrozně vám bylo doposud.

A je to tak.

Nemluvím teď pouze o stavu své mysli, duševního zdraví. Toto zdraví bylo prozatím velmi nestále s hlubokými propady v absolutní ztracenosti a na druhé straně s euforií lámanou se stavem zenu.

Pár měsíců zpět se mi rozhodilo i fyzické zdraví. Do akutního stavu. Ono totiž bylo rozhozené už dlouho, několik let, jen jsem tomu nepřikládala velkou pozornost. Nechtělo se mi zatěžovat ještě tím.

Nicméně.

Minulý čtvrtek jsem byla na Bicomu. Paní, která toto vyšetření provádí, mi doporučil můj doktor z hor (:D), z Rožnova.

A wow, spadla mi brada.

Paní Hanu dozajista řadím mezi svoje osobní kouzelné paní.

Paní, které rezonují na stejné vlně, ale jsou už dál než já. Paní, které jsou také velmi vnímavé, ale už s tím umí lépe pracovat. Paní, které také cítí energie, mají zvýšené vibrace a můžete se s nimi úplně v klidu bavit o minulých životech, multidimenzionalitě, psychospirituální krizi a o části společnosti, která se probouzí. Paní, které jsou neuvěřitelně napojené, ale zároveň a hlavně tak moc uzemněné. Paní, které mají vybudovanou neotřesitelnou svobodu uvnitř samy sebe a nedají se otřást tím, co se děje ve vnějším světě. Paní, které jsou ve svém středu. Paní, které mě inspirují a jen svým bytím potvrzují, že směřuji správně, že je to možné, že nemusím přelétávat do extrémů.

Čím víc je člověk na sebe napojen a doopravdy se poslouchá – neignoruje svoje potřeby – tím víc bude vědět. Jeho intuice se prohloubí, propojí se se svým vyšším já a najednou ví. Všechno. Je to o každým rozhodnutí. Nejen o těch velkých, ale i o těch malých. Možná hlavně o těch malých. Protože detaily tvoří celek. 

Další mou kouzelnou paní je Inka. Byla jsem u ní na kranio teprve 3x a už poprvé jsem věděla. Tento týden jsem u ní já sama začala dělat kurz kraniosakrální terapie. Je to neuvěřitelný. Náročný, ale úplně jinak, než by většina očekávala. Po 2,5 dnech této intenzivní praxe se uvnitř cítím celá přeskládaná a jakoby se všechny ty šuplíky zasunuly do správných přihrádek.

Přes to přese všechno jsem plná energie, života. Po několika letech. Panebože, konečně.

Je mi dobře. Ve svém milovaném těle. Kouzelná paní Lenka by byla pyšná.

Jógový kurz ve mně znovuobjevil radost (a já chápu, že nejdůležitější je – ji integrovat sám do sebe) a kranio zase život.

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *