Kristýna

Cokafe zápisky

7. 1. 2022

Okay, vesmíre, dík, chápu. Nebo nechápu. Nebo nevím. Ale je značně vtipný, kdo zase prošel dveřmi kavárny. Je tedy asi jedno, jestli se jedná o toxickou neznámou ženu, anebo o toxického známého muže, který si hraje na něco, co není, ani jeden typ člověka, ve svém životě nechci.

Ano, naučili mě. Ale víckrát se s nimi setkat nepotřebuji. 

Ale víš co, asi je to normální, potkávat se s těmito lidmi. Tak to někdy holt bývá. A asi to je normální, je jen na nás, jakou odezvu zvolíme.

Ignoraci. Nasranost. Klid. Vděčnost. Neutralitu. 

Je to proces. Chce to čas.

Jako všechno. A jako všichni.

Všichni potřebují čas.

Na uvědomění, na zpracování, na integraci, na žití.

//

Je vtipný, jak toto (poznámky k projektu dohloubek) přede všemi skrývám, jak s tím mohu jít ven, když mi dělá blbě vůbec o tom psát na svém vlastním počítači v kavárně plné lidí. Ne, do toho počítače mi nevidí nikdo, ale stejně si připadám kontrolována, pod dohledem. And I dont like it.

Srát na názor ostatních. Hovno tě znají. Je to o tobě. Jak se vnímáš ty sama. Uvnitř. Co vyzařuješ.

Achjo, se ze sebe poseru. Postavit se za sebe. How to do that. Prostě jít, říct to, stát rovně, vzpřímeně se vztyčenou hlavu a klidně říct, co mám na srdci.

(A pak se poblít). Haha.

Ne. Jít, říct to, stát rovně, vzpřímeně se vztyčenou hlavu a klidně říct, co mám na srdci.

Haha, funny představa.

Ale. Jednou to třeba klapne.

Mít velký pevný koule a vaječníky. Yes. Přijde na to. Jednou.

Dneska na to ready nejsem.

Ale tyjo, já bych na sebe byla tak pyšná.

No co, bude další příležitost, vím to.

Pokud něco nevyřešíme, život, vesmír nám to bude do cesty přihrávat stále a pořád. Možná se zvýší i intenzita přihrávek, komplikovanost dané situace a tak dále. Proto je většinou lepší udělat to hned.

Každý člověk má snad někoho, koho nechce za žádnou cenu už nikdy v životě potkat. A když se tak náhodou stane, nejraději by zalezl pod stůl (v HIMYMu pod ten stůl doopravdy zalezli). Možná je blbý, že já mám těch lidí asi o něco víc. Doteď mi přišlo, že ne, ale jsou zde.

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *